E-kontakti kokemuksia miehen näkökulmasta

Törmäsin netissä kirjoitukseen E-kontaktista, joka myös sisälsi linkin, jonka avulla sai palveluun liittyä ilmaiseksi 3 päivän ajaksi, ja tällöin kokeilla miten tämä deittipalvelu óikein toimi.

Ajattelin että voisi olla ihan hauska kirjoittaa tänne vähän kokemuksia E-kontaktista, ja siitä millainen kuva siitä jäi tälläiselle ensikertaa maksullisella treffisivustolla olevalle miehelle. Onko tuo hintansa väärti, vai riittääkö ilmaiset sivusto aivan yhtä hyvin?​

E-kontakti ensivaikutelma

e-kontakti

Ensivaikutelmana täytyy sanoa, että E-kontaktin sivusto ei ole mitenkään kovin moderni, vaan se näyttää jo ainakin 5 jos ei enemmänkin vuotta vanhalta. Design on hyvin simppeli, ja monet asiat mihin on tottunut on tuolta pois. Sivusto esimerkiksi ei sisällä monia nykyään niin muodikkaita web design elementtejä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita etteikö se olisi toimiva, sillä kaikki löytyy helposti, ja onhan monet ilmaiset treffisivustot nykyään myös hyvin vanhanaikaisen näköisiä.

Liittyminen sivustolle oli aika nopeaa, ja siihen ei kovin kauaa mennyt. Kysymyksiä oli jonkin verran, mutta vähemmän kuin joillekkin toisille sivustoille. Kuulemani mukaan esimerkiksi Eliittikumppaniin liittyminen vaatii todella paljon aikaa, juuri sen takia että niitä alkukysymyksiä on niin paljon. Itselläni meni noin 10 minuuttia näiden kysymysten huolelliseen täyttämiseen.

E-kontakti kokemukset​

Parhaiten E-kontakia voisi kuvailla sillä, että kaikki vaan toimii. Mikään ei ole mitenkään äärimmäisen hienoa ja vau-elämyksiä ei tätä deittipalvelua käyttämällä tullut koettua. Mutta toisaalta en havainnut oikein mitään ongelmiakaan, vaan koko sivusto on selvästi vuosien aikana hiottu erittäin hyvään kuntoon, ja sitä oli kiva käyttää.

Mitenkö E-kontakti sitten toimii miehenä? No selvästi paremmin kuin ilmaiset sivustot!

Se mikä minusta oli tosi hienoa näin miehenä oli se, että E-kontakti on selvästi panostanut paljon vaivaa ja varmasti rahaakin sen eteen, että naisia olisi sivustolla suunnilleen yhtä paljon kuin miehiä. Lukemani mukaan suhde on hyvin tasainen, ja siltä se vaikutti myös sivustoa käyttäessä.

Käytin aika ahkerasti sivuston palveluja tuon 3 ilmainen päivän kokeilujakson aikana, ja minulle jäi palvelusta todella hyvä jälkimaku. Se toimi todella hyvin, ja harkitsen vakavasti että liittyisin ainakin kuukauden ajaksi ihan takaisin maksulliseksi jäseneksi. Mielestäni tämä oli jopa yllättävän paljon parempi palvelu kuin esimerkiksi Suomi24 Treffit ovat, sillä hinnan takia sinne oli tullut selvästi enemmän ihmisiä, jotka jaksoivat nähdä vaivaa profiilin täyttämiseen ja hyvien kuvien ottamiseen.

Seuraa löytää varmasti myös ilmaisilta treffisivuilta, mutta E-kontaktissa kaikki kävi jouhevammin ja helpommin. Jos haluat siis säästää aikaa ja hermojasi, kannattaa E-kontaktia ainakin kokeilla tuon 3 ilmaisen päivän ajan.​

Leave a Comment: